Cypres2

Toimitus & Palautus

Parasale Oy nettikaupan toimitusehdot

Tilaus

Tilauksen voi tehdä joko suoraan nettikaupasta, sähköpostilla tai puhelimitse. Vain nettikaupan kautta tilatut yli 300 euron tilaukset toimitetaan rahtivapaasti.

Hinnat

Tuotteiden hinnat ovat nettikaupassa ilmoittamamme hinnat. Mikäli haluat tilata tuotteita yli 1000 €:lla, niin tällaisissa tapauksissa kannattaa pyytä erikseen tarjous. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n.

Maksuehdot

Ennakkomaksu, tilisiirto: Parasale Oy:llä on pakkitilit Nordeassa. Tilisiirrolla maksat tilauksen esim. omasta nettipankista tai maksuautomaatista. Tarvittavat tiedot maksua varten löydät laskustamme. Huomioi maksussasi oletko maksamassa tuotetta euroissa vai dollareissa. Laskussa on näkyvissä sekä EURO että US-DOLLARI tilinumeromme. Mikäli maksat maksun väärässä valuutassa, laskutamme asiakkaalta jälkikäteen kaikki (enintään 15 €) valuutan vaihdosta meille aiheutuneet kulut. Tilaus siirtyy toimitettavaksi vasta sen jälkeen kun oikealla viitenumerolla maksettu oikea summa on saapunut tilillemme. Tilaamiasi tavaroita pidetään sinulle varattuna viikko (7pv), tämän jälkeen tilaus peruuntuu automaattisesti.

Postiennakko: Postiennakkotilaus maksetaan postiin samalla kun noudat paketin. Postiin on mahdollista maksaa käteisen lisäksi myös esim. luottokortilla. Älä tee postiennakkotilausta jos et jostain syystä pysty noutamaan lähetystä. Noutamattomasta lähetyksestä perimme tilaajalta lähetyksen todelliset aiheutuneet postikulut lähetyksestä riippuen. Noutamatta jätetty postiennakkotilaus EI OLE tilauksen peruutus! Noutamatta jätetty toimitus voi olla este tuleville tilauksille. Postin kuljetusehtoihin voit tutustua osoitteessa www.posti.fi/.

Bussiennakko: Bussiennakkotilaus maksetaan matkahuollon toimipisteeseen samalla kun noudat paketin. Matkahuoltoon on mahdollista maksaa käteisen lisäksi myös esim. luottokortilla. Älä tee bussiennakkotilausta jos et jostain syystä pysty noutamaan lähetystä. Noutamattomasta lähetyksestä perimme tilaajalta lähetyksen aiheutuneet lähetyskulut lähetyksestä riippuen. Noutamatta jätetty bussiennakkotilaus EI OLE tilauksen peruutus! Noutamatta jätetty toimitus voi olla este tuleville tilauksille. Matkahuollon kuljetusehtoihin voit tutustua osoitteessa www.matkahuolto.fi/.

Lasku: Laskulla voivat tilata esim. julkiset osakeyhtiöt, valtion virastot ja laitokset, kunnat/kaupungit, koulut, oppilaitokset, yliopistot, seurakunnat, järjestöt. Lisäksi laskulla voidaan toimittaa osakeyhtiölle joka on toimittanut kaupparekisteriin edellisen tilikauden tilinpäätöstiedot. Yksityishenkilöille tai yksityisille elinkeinoharjoittajille emme toimita tavaraa laskulla.

Käteinen: Maksun voi suorittaa myös noudon yhteydessä. Noudettaessa maksuvälineeksi käy vain käteinen raha.

Toimitus

Toimitus tapahtuu joko Matkahuollon tai Postin kautta bussi-/postiennakolla, ennakkoon maksettuna verkkopankkiin. Postilla tai Matkahuollolla toimitetuista tilauksista saat ilmoituksen lähetyksestä sähköpostiin, mikäli sähköposti osoite on saatavilla. Ilmoituksesta ilmenee Matkahuollon tai Postin seurantakoodi.

Halutessa tuotteet voi noutaa myös liikkeestämme. Myymälästämme ilmoitetaan kun tilaus on noudettavissa. Maksun voi suorittaa noudon yhteydessä tai ennakkolaskulla. Noudettaessa maksuvälineeksi käy vain käteinen raha.

Mikäli asiakas haluaa toimituksen jollain muulla kuriiripalvelulla, niin asiakas maksaa kaikki kuljetuksesta aiheutuvat kulut itse.

Toimituskulut

Postilla toimitettaessa yli 300 euron tilaukset toimitamme rahtivapaasti koko maahan. Yli 100 € toimitukset 5 € / lähetys + mahdollinen jälkivaatimuskulut 4 €. Maksikirjeenä toimitettava lähetys (alle 250g) 4€ + mahdollinen jälkivaatimuskulut 4 € / lähetys. Vain nettikaupan kautta tilatut yli 300 euron tilaukset toimitetaan rahtivapaasti.

Matkahuollolla (linja-auto) toimitettaessa yli 300 euron tilaukset toimitamme rahtivapaasti koko maahan. Alle 300 euron lähetysten Matkahuollon toimituskulut mahdollisine jälkivaatimuskuluineen asiakas maksaa itse noudettaessa toimitusta matkahuollosta voimassaolevan matkahuollon hinnoittelun mukaan riippumatta siitä maksaako asiakas tuotteen ennakkomaksuna tai jälkivaatimuksena. Matkahuollon rahtihinnoittelu on nähtävissä osoitteessa www.matkahuolto.fi.

Käsittelykulut: Toimituskuluihin sisältyy pakkaus- ja käsittelykulut. Myymälästämme noudettavista tilauksesta emme peri toimituskuluja. Alle 100 € tilauksissa perimme 3 € / pientoimituslisän.

Matkahuollon bussirahti on noudettavissa Matkahuollon toimipisteestä lähetyspäivää seuraavana arkipäivänä. Saapuneesta lähetyksestä matkahuolto ilmoittaa vastaanottajalle tekstiviestillä tai puhelinsoitolla. Muista merkitä tilaukseesi puhelinnumerosi! Matkahuolto säilyttää paketteja ilmoituksesta 5 päivää, jonka jälkeen säilytys on maksullista. Mikäli matkahuolto ei saa asiakkaaseen yhteyttä, palautuu paketti meille.

Postin postipaketti on noudettavissa postitoimipaikasta toisena arkipäivänä lähetyspäivästä. Posti säilyttää paketteja n. 2vko. jonka jälkeen paketti palautuu meille.

Toimitusaika

Pyrimme toimittamaan tilatut tuotteet 1-4 työpäivän sisällä tilauksesta.

Pyrimme ilmoittamaan mikäli tilauksen käsittelyaika on luvattua pitempi sähköpostilla, puhelimitse. Mikäli jostain syystä emme ota yhteyttä kyseisen ajan jälkeen, niin pikainen puhelu tai maili selvittää asian nopeasti! Yhteyden pidon takaamiseksi asiakas on velvollinen ilmoittamaan yhteystietonsa, josta on helposti tavoitettavissa.

Muistathan, että sellaisten tuotteiden kohdalla, joiden varastosaldo on 0, toimitusaika voi olla huomattavan pitkä. Tällaisen tuotteen lisääminen tilaukseen voi viivästyttää toimitusta huomattavasti, eikä viivästyksestä ilmoiteta erikseen.

Takuuehdot

 • Takuu on vain tuotteilla joille valmistaja on ilmoittanut takuuajan.
 • Takuuaika on valmistajan ilmoittama tuotekohtainen takuuaika.
 • Takuu alkaa aina ostopäivästä. Vaihdetun tuotteen takuu ei ala alusta, vaan jatkuu alkuperäisen ostopäivän mukaisesti. · Takuu ei korvaa kulumisesta tai käyttövirheestä aiheutuneita vikoja.
 • Takuutuotteen tulee aina olla alkuperäisessä kunnossa. Kaikki asiakkaan suorittamat tuotteeseen kohdistuvat modifikaatiot eväävät takuun kyseiseltä tuotteelta.
 • Takuupalautuksissa on aina ensitilassa otettava yhteyttä myyntiimme sähköpostilla tai puhelimitse ja sovittava tuotteen palauttamisesta. Tarkastamme aina ensin tuotteen kerrotun vian osalta.

Palautuksiin on liitettävä yhteystiedot, vikaseloste ja kopio kuitista. Palautukset on pakattava huolella! HUOM! Aiheettomasta takuupalautuksesta veloitamme asiakkaalta Matkahuollon tai Postin perimät toimituskulut ja lisäksi 20 euron käsittelykulut.

Tuotteissa joissa ei ole valmistajan ilmoittamaa takuuaikaa ja joissa on valmistusvirhe tai materiaalivika korvataan uudella vastaavalla tuotteella. Tällainen tuote tulee palauttaa ensitilassa myyjälle tarkastettavaksi. Palautuksesta on sovittava tapauskohtaisesti myyjän kanssa ennen palautusta.

HUOM! Aiheettomasta palautuksesta veloitamme asiakkaalta Matkahuollon tai Postin perimät toimituskulut ja lisäksi 20 euron käsittelykulut.

Palautusoikeus

 • Verkkokaupasta tilatuilla tuotteillamme on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus tuotteen vastaanottopäivästä alkaen. Palautusoikeutta laskettaessa mukaan luetaan viikonloput ja pyhäpäivät, poislukien vastaanottopäivä. Ilmoitus peruutuksesta on tehtävä tämän ajan kuluessa.
 • Palautuksesta voi ilmoittaa vapaamuotoisesti, esim. puhelimitse, sähköpostitse.
 • Asiakkaan velvollisuus on todistaa tuotteiden vastaanottopäivä, esimerkiksi Postin tai Matkahuollon kuitin avulla.
 • Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotetta ei saa ottaa käyttöön.
 • Palautusoikeus ei koske alennushintaisia poistotuotteita tai tuotteita joista asiakkaalle oston yhteydessä ilmoitetaan palautusoikeuden puuttumisesta.
 • Palauttaminen on asiakkaalle maksutonta. Tuotteet on palautettava Parasale Oy:lle tapauskohtaisesti sovitulla tavalla ja hyvin pakattuna taikka tuomalla tuote suoraan myymälään. Mikäli asiakas palauttaa tuotteen sopimatta palautuksesta myyjän kanssa, niin tällaisissa tapauksissa veloitamme asiakkaalta kaikki lähetyskulut.
 • Maksusuoritukset palautetaan asiakkaalle pääsääntöisesti viikon kuluessa siitä kun palautus on käsitelty. Hintojen muutokset
 • Pidätämme oikeuden korjata hintaa tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeästi virhe ja hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon nähden. (Oikeustoimilaki 32§)
Takaisin
Copyright © 2017 Parasale Oy - Täyden palvelun laskuvarjokauppa. Powered by Zen Cart